FIN / ENG

Haemme vastuullisia tuotteita

Etsimme nyt kesäkuussa avattavaan myymäläämme Jyväskylän ydinkeskustaan kotimaisia ja paikallisia laadukkaita ja tyylikkäitä kädentaitajien tuotteita täydentämään valikoimaamme.

23.4.2024

Olemme Lunga, aivan uudenlainen vastuullinen kestävän kuluttamisen yritys ja yhteisö, jonka missio on tuoda ekologinen elämäntyyli iloiseksi osaksi ihmisten arkea ja pukeutumista tarjoamalla asiakkaillemme mahdollisuuden kantaa kortensa kekoon ja pelastaa maailma yksi vaate kerrallaan.

Hei kädentaitaja, tarjoa meille vastuullisia tuotteitasi!

Tarjoa meille rohkeasti valikoimaasi kertomalla tarina tuotteistasi, käyttämistäsi materiaaleista ja itsestäsi. Etsimme nyt valikoimaamme pääasiassa pukeutumiseen, asustamiseen ja piensisustukseen liittyviä tuotteita, mutta myös lahjatavaraa sekä pientä ihanaa ostettavaa. 

Voit tehdä piensarjoja, kausimallistoja tai uniikkeja tuotteita. Pääosassa ovat laatu, tyyli ja kierrätysmateriaalit. Tuotteesi ovat loppuun asti mietittyjä, sellaisia joiden takana voit ilolla seisoa.

Kivijalkamyymala

Meillä tuotteesi pääsevät asiakkaiden nähtäville kaupungin parhaalle paikalle kivijalkamyymälään,  yhdessä muiden saman kestävän kuluttamisen arvomaailman jakavien tekijöiden ja tuotteiden kanssa. 

Jatkossa voit saada tuotteesi myyntiin myös tyylikkääseen verkkokauppaamme ja tätä kautta vieläkin suuremman yleisön tietoisuuteen. Myymälästamme  on myös mahdollista vuokrata näyteikkunatilaa tekemillesi tuotteille tai taiteelle, ja saada näin näkyvyyttä ja loistavan myyntipaikan aivan ydinkeskustassa. 

Kattomme alta löydät luovan korjausompelimon, jonka taitavat käsityöläiset uudistavat, korjaavat ja modernisoivat jo olemassa olevat rakkaat vaatteesi uuteen elämään. Myymälässämme on myös tarjolla kattaus vastuullisesti valmistettuja uniikkeja mallistoja ja tuotteita pukeutumiseen, asustamiseen, piensisustamiseen ja lahjaviemisiksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden kestävään kuluttamiseen ja vähentää samalla merkittävästi tekstiilijätettä. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille pian, teemme valintoja myyntiin tulevien tuotteiden osalta huhti- toukokuun aikana.

Iloisin yhteistyöterveisin 

Niina Friman 
Lungan tiimin operatiivinen johtaja

Yhteydenotot:  niina.friman@lunga.fi