FIN / ENG

Haemme luovia ompelijoita

Etsimme iloiseen joukkoomme ekologisen arvomaailman omaavia luovia ompelijoita. Tarjoamme huippumahdollisuuden olla mukana rakentamassa aivan uudenlaista kestävän kehityksen lifestylebrändiä ja yhteisöä.

Yhteinen tavoitteemme on ohjata ihmisiä positiivisella tavalla elämään ekologisempaa elämää antamalla vaatekaappiensa kätköissä oleville rakkaille vaatteille uusi ja pidempi elämä.

24.4.2024

Oletko se Sinä?

Tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelukokemuksen laadukkaassa luovassa korjausompelimossa ja lifestylemyymälässä. Haluamme tuoda luoville ompelijoille mahdollisuuden toteuttaa halutessaan myös omia upcycle -mallistoja ja tuoda näin ekologisia, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita myymäläämme Jyväskylän ydinkeskustan parhaalle paikalle.

Oletko Sinä etsimämme positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja ideoita pursuava kädentaitojen ammattilainen? Sopeudutko vauhdikkaaseen arkeen ja muuttuviin tilanteisiin? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja tekemisen meininkiä kierrätysmateriaalien, vaatteiden modernisoinnin ja uudistamisen maailmassa? Sinun ei tarvitse olla kaikessa valmis, rakennamme tiimiä joka tukee toisiaan monipuolisella osaamisellaan ja omalla persoonallaan. Tavoitteenamme on paras tiimi, joka rakentaa yhdessä iloisella energialla ekologisempaa maailmaa, auttaa asiakkaita yksi korjattu, muokattu ja uudistettu vaate kerrallaan ja puhaltaa tiimissä yhteen hiileen positiivisella asenteella ja ahkeralla tekemisellä. 

Etsimme sekä kokeneita konkareita että aivan uusia vastavalmistuneita vaatetusalan osaajia, joilla on halu toimia yrittäjänä tiimissä samanhenkisten alan osaajien kanssa, toisiamme tukien ja auttaen.

Luoville ompelijoille tarjoamme vaihtelevan työn, kaupungin parhaalla paikalla sijaitsevan työtilan koneineen, markkinoinnin, paljon näkyvyyttä, kasvavan asiakaskunnan ja tiimin tuen. Avaamme myös verkkokaupan, jossa voit halutessasi myydä kivijalan ohella omia mallistojasi.

Jos koet arvomaailmamme omaksesi ja kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Lunga -tiimin Niinaan niina.friman@lunga.fi  lähettämällä vapaamuotoisen CV:n jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sanoin ja kuvin. 

Yhteydenottoa ilolla odottaen
Niina Friman

Lungan operatiivinen johtaja